Blogurile echipei COORDONATORULUI TIC

joi, 24 ianuarie 2013

Semnele de punctuatie

In materialul video de alaturi, trei persoane poarta un dialog. Printre replicile personajelor s-au strecurat greseli de punctuatie. Gasiti greselile!

luni, 21 ianuarie 2013

Siguranta pe internet

           Programele de control parental asigura siguranta copiilor in timpul navigarii pe internet, blocandu-le accesul la anumite site-uri. Exemplu: Bit Defender Internet Security , Crawler Parental Control, Blue Coat &K9 Web Protection etc. care pot fi accesate folosind link-ul urmator: http://www.sigur.info/resurse-sigure-online/resurse-sigure/programe-de-filtrare-si-control-parental.html.
           Este importanta in mare masura educatia elevilor, dar si a adultilor, implicarea in activitati educative comune ce au ca tema siguranta pe internet, identificarea pericolelelor expunerii pe internet a identitatii unui copil.
          La scoala noastra, Scoala Gimnaziala "Romul Ladea", realizam diverse activitati cu ocazia aniversarii ZILEI SIGURANTEI PE INTERNET, in data de 5 februarie. In anul scolar 2010-2011 am realizat, impreuna cu un elev al clasei mele si parintii acestuia, materialul "Cine esti tu?" care s-a regasit printre materialele selectionate pentru ultima etapa a concursului Sigur.info. Clasametul se poate accesa aici wwhttp://www.sigur.info/sid2010/proiecte-castigatoare/categoria-1-etapa-1.pdf . Pe site-ul scolii noastre, veti gasi detalii despre activitatea elevilor, a profesorilor, dar si a parintilor invitati : w.scoalaromulladea.ro .

Cine sunt eu?

Ma numesc Gavrilescu Claudia Mirabela si sunt invatatoare la Scoala Gimnaziala "Romul Ladea" din Oravita, judetul Caras-Severin. Conduc 25 de mici nazdravani din clasa a IV-a C. Acum fac parte din proiectul "Coordonatorul TIC in scoala - un pas inainte in invatamantul romanesc".  Cu siguranta voi avea de invatat foarte multe lucruri noi. Sunt extrem de nerabdatoare!